Sangria de cava
Ingredients
- 350 ml de cava semi
- 300 ml de gasosa
- 70 ml Cointreao
- 200 g de fruits vermells
- 2 cullerades de sucre
- El suc d'una llimona
- Gel en cubs GROSSOS
Elaboració
1r_ En cas que les fruites vermelles siguin naturals, netejar molt bé, pelar i tallar.
2n_ Omplir la gerra (o recipient que usem par la barreja) dels cubs de gel. A continuació posar-hi tots els ingredients.
3r_ Posar el recipient a la nevera, s'ha de servir MOLT fred. Remenar amb una cullera de fusta cada 30 minuts.
4t_ A l'hora de servir, una fulla de menta dóna el toc tropical al còctel.
Notes
Si un cop feta la mescla ens adonem que hi falta sucre, llimona, licor o cava; s'afegeix i es remena.
Al no disposar d'una gerra es pot fer amb una olla (no hi ha escrit la quantitat perquè en surt molta).
Comparteix aquesta recepta: