Sangria de cava

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

1r_ En cas que les fruites vermelles siguin naturals, netejar molt bé, pelar i tallar.
2n_ Omplir la gerra (o recipient que usem par la barreja) dels cubs de gel. A continuació posar-hi tots els ingredients.
3r_ Posar el recipient a la nevera, s'ha de servir MOLT fred. Remenar amb una cullera de fusta cada 30 minuts.
4t_ A l'hora de servir, una fulla de menta dóna el toc tropical al còctel.

5min

Notes

Si un cop feta la mescla ens adonem que hi falta sucre, llimona, licor o cava; s'afegeix i es remena.

Al no disposar d'una gerra es pot fer amb una olla (no hi ha escrit la quantitat perquè en surt molta).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se