Pa de Pessic

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

12 racions

Utensilis

Motlle per forn.

Elaboració

1r_ Agafem un bol i posem tots els ingredients.
2n_ Amb una batedora barregem tots els ingredients fins que no quedin grumolls ni farina.
3r_ Agafem el motlle que haguem de fer servir i l'untem de mantega i de farina (perquè no s'enganxi).
4t_ Posem la massa dins el motlle i el posem al forn a uns 150º-170º dalt i baix durant 30 minuts. Si al obrir no està fet (ho sabrem punxant-lo amb un punxo) el deixem l'estona que ens convingui.

35min

Notes

El pastís és pot decorar de qualsevol manera.

Una recomanació d'estètica: si posem colorant especial d'alimentació al pastís (qualsevol color)quedarà bonic i diferent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se