Tires de Polenta amb Rossinyols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Polenta:

Rossinyols:

Emplatat:

4 racions

Elaboració

Polenta:

Bull l’aigua i la llet amb el dau de brou de verdures i el brou
Aboca a poc a poc i sense deixar de remenar, la farina de blat de moro.
Cuina 10 minuts, remenant de tant en tant fins a obtenir una pasta espessa.
Un cop la polenta cuita, afegeix el formatge molt i barreja bé el conjunt.
Col•loca la polenta en una plata prèviament mullada en aigua freda, aplana fins a obtenir un gruix d'aproximadament d'1 centímetre i ½ d’altura i deixa refredar.
Un cop freda, talla la polenta a tires de 9 × 3 cm.
Fregeix les tires de polenta en la mantega clarificada, per tots els cantons, al voltat de 5 a 6 minuts.

Rossinyols:

Salta els bolets durant uns 3 a 4 minuts en mantega clarificada, afegeix el bròquil i l'escalunya i segueix saltejant uns 3 minuts més, desglaça amb el brou i la crema, i cuina a foc lent de 8 a 10 minuts més.
Afegeix les herbes i assaona al gust.

Emplatat:

Col•loca en plats calents, els palets de polenta i els rossinyols, adorna amb el julivert picat i serveix de seguida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se