Llom de porc agredolç, amb anelles de ceba arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una aranya de filferro
Una paella mitjana
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Un colador fí

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses i els pinyons un parell de minuts, els escorrem i els reservem.
Seguidament, fem les anelles de ceba tal com dic a la meva recepta, i les reservem.
A continuació, posem una mica de llard en una paella, i quan és ben desfet, fregim els talls de llom salpebrats. Quan els talls de llom són fregits, els traiem i els reservem.
Tot seguit, en la mateixa paella i amb el llard sobrant, farem l'agredolç.
Quan el llard és ben calent, afegim un bon raig de vinagre i un bon raig de mel, tot remenant amb el batedor de veretes, fins aconseguir una salsa fina i homogènea.
Tot seguit, afegim les panses i els pinyons, ho remenem una mica, i ja tenim l'agredolç a punt per muntar el plat.
En el moment de servir el plat, posem tres talls de llom per persona, els cobrim amb la salsa agredolça, els hi posem quatre anelles de ceba com a guarnició, i ja ho podrem treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se