Alvocat Arrebossat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els alvocats per la meitat i treu l’os.
Talla cada meitat a grills.
Bat les clares d'ou.
Passa els grills d’alvocat, successivament per farina, per l’ou i pel pa ratllat.
Escalfa l'oli i fregeix els grills fins que estiguin ben cruixents.
Escórrer sobre paper de cuina.
Assaona amb sal i pebre de caiena.
Ratlla finament la pell de la llima i escampa per sobre.
Prem el suc de la llima i ruixa els grills dels alvocats, serveix amb la salsa Sweet'n'Sour.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se