Escudella i carn d’olla

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer la pilota:

8 racions

Elaboració

-En una olla amb aigua freda poso : les carns, menys les botifarres i la carn de la pilota.
-Ho faig bullir 1 hora i mitja i hi afegeixo els cigrons.
-Al cap d’una altra hora afegeixo les verdures menys les patates.
-Faig la pilota : barrejo tots els ingredients de la pilota , ho treballo amb les mans una estona fins que quedin ben lligats els ingredients i li dono una forma ovalada.
-Després d’una altra hora de cocció de l’escudella, hi poso les patates, les botifarres, la pilota enfarinada i una mica de sal.
-Ho deixo coure mitja hora més i quan tot està cuit, separu el brou i faig bullir la pasta ( galets ).
-Es serveix primer la sopa i després la carn d’olla ( podeu separar la carn i les hortalisses i tallar la pilota i les botifarres).

4h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se