Pastís de Formatge i Ceba, amb Massa de Patata

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates i ratlla amb un ratllador de forats grossos.
Fon 50 g de mantega i greixa la forma refractaria.
Bat 1 ou i barreja amb la resta de la mantega fosa.
Barreja 1/2 culleradeta de sal, amb el pebre i el marduix i mescla amb les patates ratllades
Omple la barreja de patata en el motlle rodó i pressiona suaument a la base i els costats.
Reserva al fred.
Prees calfa el forn a 200 graus.
Pela i tallar la ceba en cèrcols fins.
Talla a daus petits la cansalada i ratlla el formatge.
Fon a foc baix, en una paella, 2 cullerades de mantega i sofregeix la ceba durant uns 10 minuts, no deixis que prengui color, agrega la cansalada i salta breument fins que estigui una mica rossa.
Retira del foc i reserva
Bat bé la crema, la llet i 4 ous, barreja amb la ceba i cansalada reservada, i el formatge, condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Reparteix la barreja sobre la massa de patata i col•loca el pastís a la meitat del forn, enforna durant uns 40 a 50 min, o fins que estigui daurada. (Passats uns 15 minuts cuina solament amb la calor a la part inferior, perquè quedi la base ben cruixent).
Deixa refredar, breument, el pastis abans de llescar.

Notes

El nom d'aquesta especialitat suïssa és un deliciós pastís de formatge i ceba amb la massa, de patata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se