Paella campestre de peix i carn

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

12 racions

Elaboració

- Foc amb llenya de ceps de vinya i l'oli, buscant el nivell adequat per a una cocció homogènia.
- Saltegem els escamarlans i gambes fresquíssimes, 1 minut i es retiren.
- Ara es posa el conill de pagès i la costella de porc ibèric.
- S'afegeix la sípia.
- S'afegeix tallat a dauets la ceba, pebrot vermell i verd i altres. El tomàquet encara, NO.
- Anem remenant.
- Chup xup. A la vora de la paella posem el conill i la costella de porc, el motiu, és simple, que no quedi massa cuit.
- Ara és el torn del tomàquet. Evidentment, casolà d'hort propi.
- Concentrem al centre de la paella els ingredients excepte escamarlans i gambes que després de donar-los un toc hem reservat per al final.
- L'arròs. Llençar-lo amb gràcia.
- Remenar.
- L'aigua. Tirar-la com l'arròs amb sentiment.
- Quan l'aigua i l'arròs comencen a bullir, deixar uns 15 minuts ( màxim )
- Provar la cocció de l'arròs.
- Deixar que vagi fent: xup, xup, ...una mica ( 1 minut )
- Els musclos i les cloïsses no podien faltar.
- Recuperem els escamarlans.
- Recuperem les gambes.
- Una mica més de: xup, xup, ...( 1 minut )
- Ja gairebé a punt de servir.
- Deixar en repòs 5 minuts.
- L'arròs al plat llest per degustar.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se