Minipizzes de pa de sègol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una plata, hi posem una bona racció de sofregit de tomaquet, i tot seguit hi posem les llesques de pa de sègol per que quedin ben empapades i s´estovin per les dues cares, deixar uns minuts.
Quan estiguin xopes, les posem en una plata de forn i comencem a fer capes sense cap ordre
Finalment ho cobrim amb la Mozzarela tallada a rodanxes fines i l´orenga, i ho posem al forn i retirant quan el formatge estigui fos i enrossit sense que es cremi.

20min

Notes

Logicament, els ingredients com a tota pizza, van en funció de la fantasia de cadascú, la gracia en aquest cas, està amb la base de pa de ségol


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se