Pebrots farcits

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fer un sofregit en una cassola i cadascú ja tè la seva fórmula.
Quan estigui a punt, hi tirarem la carn previanent picada (a la botiga o a casa).
Deixarem que es vagi fent, i quan ja gairebé estigui hi barrejarem els espinacs,(ja descongelats), les panses i els pinyons, i farem un remenat de poca estona per acabar de fer la carn.
En una plata de forn, hi possarem els pebrots drets, que previament haurem escapçat per treure les llavors, i tot seguit els anirem farcin fins a dalt.
Els possarem al forn previament escalfat, i que es facin per sota, (la safata a baix de tot).
Quant ja estigin una mica tous, hi posarem el formatge i a mitja alçada els gratinarem.
La safata, de la mida justa, per que un pebrot aguanti l´altre i no es tombin.
Es convenient fer uns forats petits a la base dels pebrots, per que suin.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se