Pebrots farcits
Ingredients
- 8 pebrots petits (morrons) que s´aguantin drets
- 1 Petxuga de gall d´indi desossada
- 1 petxuga de pollastre desossada
- Espinacs congelats,
- Panses de Corint
- Pinyons
- Bolets variats de pot
- Llet evaporada "Ideal" (no m´agrada la nata líquida)
- Formatge ratllat Enmental
- Sal
- Sucre (pel sofregit)
- Oli
Elaboració
Fer un sofregit en una cassola i cadascú ja tè la seva fórmula.
Quan estigui a punt, hi tirarem la carn previanent picada (a la botiga o a casa).
Deixarem que es vagi fent, i quan ja gairebé estigui hi barrejarem els espinacs,(ja descongelats), les panses i els pinyons, i farem un remenat de poca estona per acabar de fer la carn.
En una plata de forn, hi possarem els pebrots drets, que previament haurem escapçat per treure les llavors, i tot seguit els anirem farcin fins a dalt.
Els possarem al forn previament escalfat, i que es facin per sota, (la safata a baix de tot).
Quant ja estigin una mica tous, hi posarem el formatge i a mitja alçada els gratinarem.
La safata, de la mida justa, per que un pebrot aguanti l´altre i no es tombin.
Es convenient fer uns forats petits a la base dels pebrots, per que suin.
Comparteix aquesta recepta: