Xampinyons Farcits

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta els xampinyons i elimina les tiges.
Aplica amb un pinzell, una mica d’oli sobre la superfície llisa dels barrets dels xampinyons
Col•loca tots els xampinyons, un al costat de l’altre i amb la superfície jeien en una font refractaria
Barreja el formatge boursin amb la mantega a punt de pomada i després passar aquesta barreja en l'obertura dels fongs.
Si vols, pots ruixar unes gotes d'oli d'oliva en l'interior de cada bolet, cou al forn a 180 graus durant uns 20 minuts aproximadament.
Aquest plat es prepara amb gran rapidesa i es pot servir com a plat principal, així com plat d'aperitiu o d'acompanyament.
Serveix 2 bolets per persona com plat d’entrada, o 4 amb amanida, com a plat principal

Notes

Serveix 2 bolets per persona com plat d’entrada, o 4 amb amanida, com a plat principal


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se