Xampinyons Farcits
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 xampinyons (fongs portobello)
- 1 paquet de Formatge d'untar o 1 de Boursin, segons es desitgi
- 20 g de mantega al punt de pomada
- Una mica d'oli d'oliva
Elaboració
Renta els xampinyons i elimina les tiges.
Aplica amb un pinzell, una mica d’oli sobre la superfície llisa dels barrets dels xampinyons
Col•loca tots els xampinyons, un al costat de l’altre i amb la superfície jeien en una font refractaria
Barreja el formatge boursin amb la mantega a punt de pomada i després passar aquesta barreja en l'obertura dels fongs.
Si vols, pots ruixar unes gotes d'oli d'oliva en l'interior de cada bolet, cou al forn a 180 graus durant uns 20 minuts aproximadament.
Aquest plat es prepara amb gran rapidesa i es pot servir com a plat principal, així com plat d'aperitiu o d'acompanyament.
Serveix 2 bolets per persona com plat d’entrada, o 4 amb amanida, com a plat principal
Notes
Serveix 2 bolets per persona com plat d’entrada, o 4 amb amanida, com a plat principal
Comparteix aquesta recepta: