Torrades amb pebrot escalivat i anxoves
Categoria:
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llesques grans de pa de pages rodó
- 1 pebrot vermell gran
- 14 anxoves del Cantàbric de llauna
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre ( opcional )
Elaboració
Per fer el pebrot escalivat:
-Rentem els pebrots amb aigua.
- Els posem dins d'una safata.. Ho salpebrem i hi posem un bon raig d'oli d'oliva.
- Amb el forn precalentat a 250ºC, hi posem la safata. Deixem la cocció a aquesta temperatura.
-Esperem que s'hagin ben torrat de la part superior. Traiem la safata del forn i, amb l'ajut d'una cullera intentant no destruir el pebrot, els anem girant perquè totes la pell quedi torradeta.
-Un cop el pebrot ha quedat entre torrat i ennegrit, ho traiem del forn i ho deixem reposar. Hem de tenir en compte de no deixar-los refredar gaire i netejar-los tot traient-los-hi la pell encara una mica calents.
- Fem tires i els reservem
A continuació:
-Torrem les dues llesques de pa .
- Posem a les llesques una mica de sal i oli
- Sobre les llesques de pa, anem alternant: una tira de pebrot escalivat i una anxova. Hi posem un petit raig d’oli.
- Opcional posar-hi una mica de pebre.
- Ja es pot servir. Es considera un primer plat.
Comparteix aquesta recepta: