Peus de porc a la brasa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Posar els peus de porc cuits al reixat de la barbacoa, sobre el reixat de la parrilla i deixar-los 3-4 minuts, donant-los la volta a mitja cocció, fins que agafin un color lleugerament daurat.
-En un got de batidora, posar l’oli i els alls, i turbinar-ho un parell o 3 cops, fins aconseguir la textura desitjada.
-Servir els peus ben calents i un cop al plat, remullar-los amb l’all i oli al gust. Es poden acompanyar amb patates al caliu.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se