Ous estrellats amb foie fresc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem les patates i les tallem en làmines. Uns 2 minuts.
Les coem a foc lent en una paella amb força oli fins que quedin tovetes (si les voleu rosses pujeu el foc a l'últim moment). Uns 20 minuts.
Daurem el foie per les dues bandes en una paella molt calenta. Sobre 1 minut.
Escorrem l'oli i posem les patates en una paella sense oli, les salem.
Fem els dos ous ferrats. Uns 2 minuts.
Emplatem les patates i hi afegim el ous ferrats amb el tall de foie.
Per menjar-ho ho trixem tot, que quedi ben barregat.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se