Ous remenats amb espàrrecs de marge i moixernons frescos de temporada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Netegem bé els espàrrecs sota l'aixeta.
-Els partirem a trossos. La part baixa més blanca la descartarem.
-En una paella ben calenta amb un raig d'oli d'oliva saltarem els espàrrecs.
-Hi afegirem un pessic de sal i, si volem, una mica de pebre negre.
-Deixeu-los que agafin coloret. Remeneu-los de tant en tant.
-En una altre paella , mentre fem els espàrrecs, saltejem el moixernons que previament hem netejat amb el mínim d’aigua, amb una mica d’oli i sal.
Per fer els espàrrecs uns 15 minuts ( tenint en compte que són de marge, si fosint mes gruixuts, potser 10 minuts més ). El moixernons uns 20 minuts . Tenint en compte que fem espàrrecs i moixernos al mateix temps . Com temps total serien uns 20 minuts.
-Mentre es fan els espàrrecs i els moixernos trencarem els ous en un plat fondo i els salarem.
-Batem els ous una mica.
-Quan els espàrrecs tinguin aquest bonic color daurat I els moixernons també, abaixeu el foc i afegiu-hi els ous que hem batut lleugerament.
-Aneu remenant constantment, fins que els ous estiguin gairebé quallats.
Però no deixeu que es quallin del tot els ous han de quedar una mica sucosos. Això, únicament uns 2 minuts com a màxim, perquè el rementat quedi una mica sucós
I ja els podem servir ben calents. Si voleu es poden acompanyar de llesques de pa torrat.

22min

Notes

La foto em va quedar una mica borrosa, ho lamento.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se