Calamar fresc a la planxa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Primer netegem el calamar i el posem sota un raig d'aigua freda.
-Una vegada ben net el tallem a rodanxes sense que quedi separat. Per una millor cocció.
-En una planxa amb un raig d'oli, a foc molt viu, quan la planxa amb l'oli estigui molt calent, cuinem el calamar per ambdós costats. Coem uns 13 minuts en total i quan gairebé està fet li posem la sal, així queda tendra i no dur.
-Mentre, piquem l'all i les fulles de julivert molt fi, exprimim el suc de llimona. Un cop acabem de daurar el calamar a la mateixa planxa, baixem el foc i afegim l'all.
-Quan l'all estigui ja daurat traiem el calamar del foc i afegim el suc de llimona i el julivert picat.
-Finalment, servim el calamar amanit amb el refregit d'all amb llimona i julivert.

15min

Notes

Aquesta recepta és pràcticament igual que la de la sípia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se