Delicies de pasta de full amb codonyat i crema pastissera

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Safata plana, per anar al forn
Paper sulfuritzat
Una pala per cremar, o un bufador
Ganivet petit de serra
Una safata de cartró amb blonda, ( per servir a taula)
Un corró per estirar la pasta de full
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc mitjà

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera tal com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem. Seguidament, espolsem el marbre de la cuina amb una mica de farina, i estirem la pasta de full, (només una mica perqué convé que ens puji).
Un cop estirada la pasta de full, amb l'ajud d'un ganivet, tallem sis rectangles de mida mitjana, els pintem amb ou batut, escampem uns quants pinyons pel damunt, ho espolsem amb sucre i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és torradeta.
Un cop el full és fred, amb un ganivet de serra petit, obrim per la meitat amb molt de compte que no es trenquin. Tot seguit, cobrim la base amb unes tires de codonyat, i amb l'ajud de la mànega pastissera fem una capa de crema. Seguidament, espolsem amb sucre la crema i la cremem amb l'ajud del bufador. Tot seguit, tapem amb la pasta de full amb pinyons, ho posem a la safata de cartró, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

El codonyat, en comptes de comprar-lo podeu fer qualsevol de les receptes que hi han penjades a receptes.cat. que són magnífiques.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se