Tonyina vermella a la planxa amb juliana de verdures

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Posem la planxa al foc, un cop calenta i posem sal a sobre.
-Agafem el tall de tonyina . A cada costat hi posem oli d’olica ( podem fer servir un pincell ).
-Posem el llom de tonyina a la planxa i uns minuts abans de treure-la del foc, i posem per sobre l´all i julivert picats.
-Perquè no quedi reseca ha de quedar una mica crua . Per tant, el temps de cocció és d’uns 3 minuts per costat. Depen de qui se l’hagi de menjar . Jo, amb 2 minuts per costat en tinc prou.
-Al mateix temps que la tonyina, fem la juliana de verdures.
-Afegim el producte, directament congelat, en una paella amb una mica d'oli ben calent en petites quantitats. Saltegem a foc fort, aproximadament de 4 a 5 minuts. No t'oblidis de posar-hi sal.
-D’acompanyament, també podem posar-hi : amanida, salsa de soja,…

8min

Notes

La tonyina és un peix blau que es consumeix fresc o en conserva. Conté olis omega-3 molt importants pel cos i és molt nutritiva.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se