Lacón amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Bullim les patates amb una mica d’aigua amb sal, pelades i senseres uns 30 minuts.
-Tallem les patates a rodanxes.
-Escalfem el lacón sumergint-lo en aigua bullint i l’escórrem bé. Un minut màxim.
-Montem el plat col•locant les patates al fons del plat, el lacón al damunt, i codimentar-lo amb el pebre vermell (dolç o picant, segons gustos) , la sal gruixuda i l’oli d’oliva verge extra.

35min

Notes

Si ho volem fer tot nosaltres porta molta feina :
Coure la peça de lacón a casa (unes dues hores i mitja), tenint en compte el procés de dessalat previ (48h amb uns quatre canvis d’aigua mínim). En la mateixa aigua de cocció bullir les patates senceres per a continuació tallar-les i emplatem col•locant les patates al fons del plat, el lacón al damunt, i codimentar-lo amb el pebre vermell (dolç o picant, segons gustos) , la sal gruixuda i l’oli d’oliva verge extra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se