Galets farcits de botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Una cassola metàlica fonda
Una mànega pastissera
Un broc mitjà per la mànega
Una safata gran, per reservar els galets un cop fets

Elaboració

Primerament, farem la farsa de botifarra negre, com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en una olla amb aigua, sal, i una mica de mantega, courem els galets tot deixant-los al " dente ", i els deixarem refredar en una safata ben amples que no es toquin entre ells.
Quan estiguin freds, amb l'ajud de la mànega pastissera amb un broc petit, els anirem omplint, i els reservarem. Aquesta operació, és millor fer-la gairebé en el moment de fer-los servir, i no fer-ne més dels que necessitem.

40min

Notes

Aquesta recepta, més que un plat, es pot fer servir com a guarnició com per exemple: una sopa, un acompanyament, etc...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se