Melmelada de móres

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Renteu i netegeu acuradament les móres, que han de ser molt madures (de color negre); després poseu-les en un colador de forats grossos, escorreu-les i peseu-les.
Poseu-les en la cassola on vulgueu coure la melmelada, afegiu-hi 750 grams de sucre per cada quilo de móres, ruixeu-les amb suc de llimona i poseu-hi un vas d'aigua freda. Deixeu-ho macerar dotze hores.
Passades les 12 hores passeu la cassola al foc i coeu lentament 25 minuts.
Passeu-hi la batedora o les varetes i deixeu-ho coure novament 5 minuts, a partir de l'ebullició. Remeneu molt sovint.
Tingueu preparats uns pots de vidre de boca ampla, nets i esterilitzats (o sigui, bullits coberts d'aigua durant deu minuts).
Traieu-los i deixeu-los assecar cap per avall a sobre d'un drap de cuina ben net.
Un cop secs, ompliu els pots amb la melmelada calenta. Tapeu amb una tapa que ajusti bé.
Poseu-los cap per avall, una vegada plens i tapats, fins que la melmelada es refredi completament.
Quan siguin freds, guardeu-los en posició normal. Etiqueteu-los i endreceu-los en un lloc sec, fresc i fosc.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se