Plum-cake dolç de carbassó i panses

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem el forn a escalfar (a dalt i abaix) a 170º
Hi fiquem ja al forn una safata de forn, amb aigua, ja que el courem al bany maria.
En un motllo rectangular a part, l'embardunem de mantega, espolsem per sobre una mica de farina i el reservem.
Posem les panses en una tassa i les cobrim amb moscatell. Ho posarem al microones pq. S'evapori l'alcohol durant aprox. 3 minuts. Reservem.
Amb un bol i el tùrmix o bé amb una batedora, tallem el carbassó a tacos, amb pell i tot -un cop ben net- i el triturem. Podem afegir ara l'oli pq. Sigui més fàcil triturar-ho.
A banda, barregem bé la farina i el llevat, abans d'afegir aquesta mescla al carbassó amb l'ajuda d'un col.lador pq. S'incorpori airejada.
Batem bé i afegirm el sucre, ho barregem tot bé. Incorporem els ous. Batem més i afegim la canyella. Barregem fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats a la mescla.
Finalment, aboquem la pasta al motlle rectangular, afegirem les panses i ja podrem ficar-ho al font, dins la safata amb aigua que ja teniem escalfant-se.
Deixarem coure uns 40 minuts i ja estarà.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se