Coca de pasta de full, amb crema i ametlla de granet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Paper sulfuritzat
Una safata plana pel forn
Una mànega pastissera, amb un broc llis
Una safata plana, mitjana
Un bufador
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Un pinzell
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem. A part, posem l'ametlla de granet en una safata barrejada amb sucre, i la posem en el forn a 180º, fins que l'ametlla és una mica torrada i caramelitzada.
Seguidament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i estirem la pasta de full amb l'ajud del corró. Tot seguit punxem la pasta de full amb l'ajud del corró per punxar i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita.
A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera escampem la crema per damunt de tota la superficie de la pasta de full, la espolsem amb sucre, i ho cremem amb l'ajud del bufador.
Tot seguit, pintem tota la crema amb gelatina de poma calenta, i ho espolsem amb l'ametlla de granet torrada.
Deixem que es refredi la coca, i ja la podrem servir a taula amb la safata de cartró amb blonda.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se