Arrebossat de seitan i ceba amb fruits secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Paella
Pinces per girar les llesques i les rodanxes.

Elaboració

Es piquen en un morter els fruits secs, 3 o 4 de cada fruit sec.
s'afegeix una cullerada ben plena de farina d'arrebossar, el pebre, la alfàbrega, el comí, i d'acabar de remenar bé.
Es trenquen els ous i es baten amb la picada en un plat, fins aconseguir una massa homogènia.
Es pela la ceba i es talla en rodanxes fines 2 o 3 rodanxes per persona.
Es talla el seitan en llesques fines, 2 llesques per persona.
Es empastifen bé les rodanxes de ceba amb la pasta i es fregeixen amb poc oli en una paella (per que la ceba es faci bé la cobertura ha de quedar una miqueta torrada).
Es empastifen bé les llesques de seitan i també es passen una mica per la paella.

30min

Notes

Es pot acompanyar amb pastanaga o rabe ratllat i regat amb un rajolí d'oli.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se