Espaguetis amb tomàquet, carn i parmesà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-En una paella, amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i la carn picada, al cap de 20 minuts, hi posem una mica de sal. Hi afegim el tomàquet ratllat, deixant coure uns 10 minuts més. Provem el punt de sal per si ni hem de posar més.
-Quan tiro el tomàquet al sofregit, en una olla amb aigua i sal, faig coure els espaguetis que poso quan l’aigua bull. Són uns 8 minuts ( en el paquet hi ha el temps de cocció )
-En un bol hi tirem els espaguetis amb el sofregit. Remenem bé .
-Emplatem posant el formatge parmesà ratllat per sobre.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se