Espaguetis amb tomàquet, carn i parmesà
Ingredients
- 1 paquet d’espaguetis de 500 g
- 3 tomàquets madurs
- 1 ceba
- 200 g de carn de vedella picada
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
-En una paella, amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i la carn picada, al cap de 20 minuts, hi posem una mica de sal. Hi afegim el tomàquet ratllat, deixant coure uns 10 minuts més. Provem el punt de sal per si ni hem de posar més.
-Quan tiro el tomàquet al sofregit, en una olla amb aigua i sal, faig coure els espaguetis que poso quan l’aigua bull. Són uns 8 minuts ( en el paquet hi ha el temps de cocció )
-En un bol hi tirem els espaguetis amb el sofregit. Remenem bé .
-Emplatem posant el formatge parmesà ratllat per sobre.
Comparteix aquesta recepta: