Quiche de ceba

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un recipient de forn, untar de mantega i disposar la massa brisa i fer uns foradets amb una forquilla al fons.
Tallar i pelar en làmines mólt fines la ceba i fregir a foc lent amb oli, fins que quedin daurades.
En un bol, barrejar la nata i la farina i que no quedin grumolls, i posar la sal, el pebre i la nou moscada.
Barrejar tot plegat amb la ceba i escampar sobre la massa brisa, i afegir les tires de bacón al damunt.
Fornejar a 220 graus al forn 35 minuts, ja previament escalfat.
Servir amb una amanida verda amb nous.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se