Quiche de ceba
Ingredients
- 450 grs. massa brisa.
- 750 grs ceba.
- 50 grs. bacó fumat en tires.
- 2 cullerades d'oli d'oliva del millor
- 10 grs. farina.
- 100 grs. nata líquida (o llet evaporada)
- Sal, pebre i nou moscada
Elaboració
En un recipient de forn, untar de mantega i disposar la massa brisa i fer uns foradets amb una forquilla al fons.
Tallar i pelar en làmines mólt fines la ceba i fregir a foc lent amb oli, fins que quedin daurades.
En un bol, barrejar la nata i la farina i que no quedin grumolls, i posar la sal, el pebre i la nou moscada.
Barrejar tot plegat amb la ceba i escampar sobre la massa brisa, i afegir les tires de bacón al damunt.
Fornejar a 220 graus al forn 35 minuts, ja previament escalfat.
Servir amb una amanida verda amb nous.
Comparteix aquesta recepta: