Lagostins frescos bullits

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Posem un recipient amb aigua freda al foc, juntament amb unes fulles de llorer i uns grans de pebre negre. Quan arrenqui el bull, hi afegirem un grapat de sal gruixuda i tot seguit els llagostins.
El temps de cocció és de 2 minuts. En funció del marisc el temps de bullir és diferent.
-Després els posarem en una escorredora, el refredarem amb aigua freda i gel (això es fa per evitar que l’escalfor vagi coent el marisc i la carn perdi consistència.
-Ja es poden servir.

6min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se