Favetes amb xipironets
Ingredients
- 500 g de xipironets (calamarcets) que a la peixateria ens han netejat.
- 2 Pots de favetes baby amb oli
- 1/2 Ceba grossa
- 2 Grans d’all
- Llorer
- Pebre vermell en pols
- Menta (amb fulla o licor, jo licor)
- Alls
- Oli d’oliva.
Elaboració
Tallem la ceba i els alls a trossos ben petits. Ho posem amb una mica d’oli a la paella a foc lent.
Quan estigui tovet, uns 20 minuts, hi afegim els xipironets (calamarcets),ho salpebrem i hi posem unes fulles de llorer, ho saltegem uns 5 minuts. Hi tirem un raig de licor de menta i deixem que s’evapori.
Escorrem l’oli de les favetes i ho ajuntem amb els xipironets deixant que faci xup xup a foc lent durant 4 o 5 minuts més.
Comparteix aquesta recepta: