Favetes amb xipironets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem la ceba i els alls a trossos ben petits. Ho posem amb una mica d’oli a la paella a foc lent.
Quan estigui tovet, uns 20 minuts, hi afegim els xipironets (calamarcets),ho salpebrem i hi posem unes fulles de llorer, ho saltegem uns 5 minuts. Hi tirem un raig de licor de menta i deixem que s’evapori.
Escorrem l’oli de les favetes i ho ajuntem amb els xipironets deixant que faci xup xup a foc lent durant 4 o 5 minuts més.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se