Molles de pa del pastor
Ingredients
- 500 g de pa dur però no massa dur ( d’un o dos dies abans )
- 2 Cabeces d'alls
- Xoriço
- 250 g de cansalada grassa
- Oli d'oliva
- Aigua i sal
Elaboració
-Per començar, trossegem en daus el pa dur, l’humitegem i l’apartem. Uns 10 minuts.
-Pelem els alls i els trossegem fins. El xoriço també el trossegem.
-En una paella posem la cansalada a sofregir fins que es dauri bé, uns 15 minuts i ho reservem.
-A la mateixa paella sense treure el greix oliós que ha deixat la cansalada, posem a sofregir els alls i el xoriço trossejats, uns 5 minuts.
-En una paella posem, la cansalada amb els alls i xoriço sofregit abans , i li afegim el pa que teníem reservat i anem desfent el pa en molles, al foc amb ajuda d'una forquilla per exemple.
-Deixem coure més o menys 1 hora, remenant bé i molt sovint, cap al final hi posem una mica de sal.
-Ja podem gaudir d'aquest ric plat .
Comparteix aquesta recepta: