Pastis de panses i ametlles

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un motlle rodó desmotllable
Una llengua de goma
Un batedor de varetes
Un batedora elèctrica amb varetes per muntar
Un cassó petit
Un colador fí
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre gran per muntar les clares
Una safata de cartró rodona amb blonda

Elaboració

Primerament, barregem els rovells i el sucre, i amb l'ajud del batedor de varetes ho remenem ben bé fins que quedi blanquinós. Tot seguit, afegim l'ametlla molta i les panses escorregudes i seguim remenant.
A continuació, afegim les clares muntades i amb l'ajud de la llengua de goma, anem remenant de baix a dalt tot donant aire.
Seguidament, untem el motlle amb mantega, l'espolsem amb farina, afegim la barreja i ho enfornem a 180º, fins que clavem un escuradents i surt net.
Ho deixem refredar, ho desmotllem i l'espolsem amb sucre glass pel damunt i ja ho podrem servir a taula, amb una safata de cartró amb blonda.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se