Rogers ( molls ) a la brasa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

-Netegem els rogers amb una mica d’aigua sense treure ni les tripes ni el cap.
-Fem una picada amb els alls i el julivert. En un morter ho piquem tot molt bé. Hi posem una mica d’oli d’oliva verge extra. Ho remenem bé.
-Salem els rogers i els posem a fer a la brasa o planxa ( si no tenim el necessari per fer brasa. Uns 5 minuts per cada costat.
-Tirem la picada d’all i julivert per sobre.
-Els posem en una planxa una mica calenta ( que fa de plat ) de pissarra amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra.

15min

Notes

Emplatem amb una teula o planxa de pissarra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se