Entrecot de bou a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Col.locarem l'entrecot de bou sobre la planxa amb una mica d’oli i esperem que estigui ben calenta, aleshores hi posem l’entrecot.
-Deixem que la carn es faci un parell de minuts per una banda, li donem la volta, i deixem que es faci un altre parell de minuts per l'altre costat.
-En el moment de treure la carn de la planxa, hem de assaonar al gust, preferiblement amb sal gruixuda.
-Podem servir l'entrecot de bou a la planxa acompanyat de patates fregides o una altra guarnició ( opcional)
-Emplatem en una pissarra i el servim tallat.

5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se