Ous ferrats ecològics amb foie fresc i a sota patates a rodanxes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Pelem la patata , la tallem a rodanxes i la posem al fons d’una cassoleta de fang , que ens servirá de plat.
-Posem la cassoleta al forn ,amb les patates a rodanxes, una mica d’oli i sal. El forn a un 200 graus i les deixem coure uns 35 minuts. Passat aquest temps, mirem si necessiten 5 o 10 minuts més.
-Mentre fem en una paella amb bastant d’oli , el 2 ous ferrarts. Els reservem.
-En una planxa ben calenta, fem el foie fresc ( 3 o 4 trossos) , tomba i tomba , 1 minut per costat El reservem.
-Traiem la cassoleta del forn amb les patates a rodanxes , sobra i posem els ous ferrats i el foie.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se