Patates amb rossinyols, xoriço, botifarra i olivada
Ingredients
- 6 o 7 patates ( trumfes ) de Molló
- 400 g de rossinyols de Setcases
- 100 g de xoriço de Cal Campaner ( Camprodon )
- 1 botifarra crua de Cal Campaner ( Camprodon )
- 8 cullarades de postre d’olivada negra.
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
-Pelem i tallem les patates a daus, les posem amb una olla amb aigua i sal i que bullin 15 minuts.
-Mentre, netegem els rossinyols i els saltegem en una paella amb una mica d’oli i sal, quan han tret l’aigua i afegim el xoriço i a foc lent. Són 15 minuts.
-En una altre paella saltegem la botifarra tallada a rodanxes. Uns 5 minuts.
-Finalment, ho barregem tot en una cassola de fang i que faci xup-xup a foc lent uns 15 minuts. Remenem sovint i quan falten uns 3 minuts i tirem l’olivada.
-Ja es pot servir
Comparteix aquesta recepta: