Patates amb rossinyols, xoriço, botifarra i olivada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Pelem i tallem les patates a daus, les posem amb una olla amb aigua i sal i que bullin 15 minuts.
-Mentre, netegem els rossinyols i els saltegem en una paella amb una mica d’oli i sal, quan han tret l’aigua i afegim el xoriço i a foc lent. Són 15 minuts.
-En una altre paella saltegem la botifarra tallada a rodanxes. Uns 5 minuts.
-Finalment, ho barregem tot en una cassola de fang i que faci xup-xup a foc lent uns 15 minuts. Remenem sovint i quan falten uns 3 minuts i tirem l’olivada.
-Ja es pot servir

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se