Crema de bledes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Turmix

Elaboració

Dins l'olla ràpida i posem l'oli i sofregim la ceba tallada juliana, després i posem 1 got d'aigua, les patates i les bledes (previament rentades) amb una mica de sal i ho portem a ebullició, un cop a pujat la segona anella calculem 4 minuts d'ebullició. Obrim l'olla i afegim els dos formatgets cremosos i passem el "túrmix" que quedi tot ben triturat.
Ja la podem servir afegint-ti uns trocets de pa fregit ben cruixents. Servir en bols.

15min

Notes

Es una bona manera de que els nens mengin bledes..!!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se