Pasta amatriciana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients salsa amatriciana per 2 persones:

2 racions

Elaboració

Per la pasta:

-En una olla amb aigua i sal, hi posem la pasta ( en aquest cas: llaços )
-Quan bull deixem el temps que indica el paquet ( normalment entre 8 i 10 minuts ). De totes maneres, 2 minuts abans de l’indicació del paquet, el millor és provar-la ( hi ha gent que li agrada crueta i altre, més feta )

Preparació de la salsa amatriciana:

-Tallem la cansalada a tires, i la posem en una paella amb l'oli.
-Deixem coure un parell de minuts i afegim el vi blanc, deixant que es cremi una mica l'alcohol durant un altre parell de minuts.
-Traiem la cansalada de la paella i la reservem.
-A la mateixa paella, encara amb els sucs del vi, hi afegim el tomàquet picat i ho deixem coure a foc lent durant 15 minuts.
-Incorporem la cansalada que teníem reservada i el formatge ratllat. Remenem tot i ja tenim la salsa llesta.

Per emplatar:

-En un bol, hi posem la pasta i sobre la salsa. Remenem molt bé perquè quedi ben barrejada la pasta i la salsa.
-Servim en un plat

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se