Mini lioneses pel brou de Nadal

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Un paper sulfurat
Una safata plana per servir
Una mànega pastissera
Un broc rissat petit per la mànega

Elaboració

Un cop feta la pasta xoux com explico a la meva recepta, agafem un paper sulfurat engreixat amb una mica de mantega, el posem damunt la planxa per anar al forn, i amb l'ajuda de la mànega pastissera fem unes muntanyes de pasta xoux.
Seguidament, ho posem en el forn a 230º amb molta cura que no es cremin.
Quan ja són cuites les mini lioneses, les traiem i les reservem fins el moment de fer-les servir. Normalment aquestes mini lioneses, les servirem juntament amb la sopa de galets.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se