Gelat personalitzat

Si t'agrada el gelat doncs aquest és el teu plat: nutritiu, no engreixa, dolç i refrescant. A continuació la
recepta d´aquest meravellós menjar.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients:

Utensilis

-Batedora.
-Nevera.
-Pal de fusta de gelat.
-Motlle.
-Got.

Elaboració

1-Agafar el recipient per batre la fruita; i la batedora.
2-Aboquem en el recipient el iogurt i el sucre i la fruita i els cereals.
3-Amb la batedora barregem els ingredients fins que queda un líquid espès.
4-Vessem el líquid al motlle i posem el pal de fusta de manera que es quedi de peu de per tal de que quan es congeli el pal estigui de peu.
5-posem el motlle al congelador i esperem quatare hores i ja tindràs un bon gelat per cuidar la teva lína.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se