Porros enrotllats amb Filets de Palaia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Torra el sèsam en una paella sense greix fins que es torna lleugerament marro.
Talla els porros al llarg i talla a tires de 3 cm de llarg i 5 mm d'ample.
Salta el porro en l'oli durant uns 3 minuts.
Finament ratlla la pela de llimona.
Esprem la llimona.
Afegeix la ratlladura i el suc de llimona als porros.
Agrega la crema i deixar bullir una mica.
Assaona amb sal i pebre.
Escalfa el forn a 180 graus.
Esbandeix el peix amb aigua corrent i asseca amb paper de cuina.
Assaona amb sal i pebre.
Barreja la meitat dels porros amb les llavors de sèsam i reparteix sobre els filets de peix.
Enrotlla els filets i assegura cada un amb un escuradents.
Posa la resta de porros en una safata per gratinar ben greixada, i al damunt col•loca els rotllos de peix.
Agrega la crema.
Tapa i cuina al centre del forn, durant uns 20 minuts.
Abans de servir reparteix pel damunt forca anet ben picat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se