Tallarines a la marinera, amb tinta de calamar

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una cassola de terrissa
Una espàtula de fusta per remenar la pasta
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal, una fulla de llorer i un punt de mantega, posem a coure les tallarines. Quan són al dente, les escorrem i les reservem untades amb unes gotes d'oli per tal que no s'enganxin.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim la ceba i els alls.
Tot seguit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un raig de ví blanc.
A continuació, afegim tot el marisc tallat a trocets menuts, i els tres sobres de tinta.
Seguidament, afegim una mica de fumet de peix, corregim de sal i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més. Quan tot el conjunt ja és cuit, afegim les tallarines, les deixem coure uns dotze minuts tot remenant-les, i ja les ppodrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se