Arròs caldós de verdures i hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Pelem i tallem les carxofes, piquem els alls i preparem les altres verdures i hortalisses.
-En una paella amb una mica d'oli ofeguem les verdures i hortalisses, amb els alls.
-Un cop estan una mica fetes, afegim la sal, uns quants shitakes ( bolet ),les dues cullerades de tomàquet fregit i ho ofeguem un parell de minuts més.
-Afegim el brou i quan arrenqui el bull, el posem en una cassola fonda i deixem bullir durant uns 5 minuts.
-Afegim l'arròs i deixem coure, uns 15 minuts màxim . Millor no remoure massa perquè no deixi anar molt midó.
-Apaguem el foc i el servim en un bol. L'arròs s'acabarà de cuinar sol.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se