Bacallà a la cassola amb panses, carxofes i ou dur

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya per Quaresma
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per fer el brou de bacallà:

4 racions

Elaboració

-Abans de començar a fer el bacallà, preparem un brou amb 1 tronxo d'api, 1/2 ceba i espines de bacallà. Són uns 15 minuts. El reservem.
-Enfarinem els trossos de llom de bacallà . Els fregim. Són uns 5 minuts.
-Una vegada fregits, els posem en una cassola.
-Netegem les carxofes(traiem les fulles menys tendres) i les tallem a grills petits. Les saltegem en una paella amb una mica d’oli i sal . Són uns 10 minuts.
-Tot seguit, fregim les panses en el mateix oli en que hem fet el bacallà, i les tirem amb les carxofes a la cassola. Uns 5 minuts.
-També en el mateix oli, sofregim la ceba, posem el tomàquet fregit(només una cullerada ) i els alls trinxats. Ho afagim a la cassola on hi ha el bacallà amb les panses i les carxofes. Uns 15 minuts.
-A continuació, aboquem el brou de bacallà a la cassola, i ho deixem bullir una estona. Uns 10 minuts.
-Després hi posem els ous durs tallats per la meitat, i ho deixem tot plegat al foc uns minuts més.
-Ja podem servir el plat.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se