Col Blanca cuita al Forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Talla la col a tires fines i col•loca una capa en una safata gran per anar al forn.
Barreja la carn picada amb la ceba, l’ou, el pa ratllat, l’oli, la sal, el pebre i el pebre vermell i distribueix pel damunt de la col.
D'altra banda reparteix la resta de col sobre la carn picada, assaona amb el pebre i les llavors de comí i aboca aproximadament mig litre d'aigua o brou.
Enforna en el forn prees calfat a 175 graus i cou durant una hora i mitja.
Serveix amb patates saltejades amb romaní.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se