Lluç al forn amb verdures saltejades

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-El dia abans decongelem els lloms de lluç.
-Tallem les pastanagues a daus.
-En una paella amb una mica d’oli, saltegem els espàrrecs verds i les pastanagues, uns 15 minuts. Afegim les dues mitjes carxofes i els pèsols, amb una mica de sal i deixem uns 2 minuts més. Ho reservem.
-Precalentem el forn a 200 graus, quan està a aquesta temperatura, posem els dos lloms de lluç amb una mica de sal en una safata per anar al forn. Deixem coure uns 10 minuts.
-Emplatem amb els pèsols i daus de pastanaga com base del plat, a sobre el lluç i a sobre mitja carxofa i un parell d’espàrrecs verds.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se