Pasta de full amb carbassons, seitons i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de cartró amb blonda
Un corró per estrirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta de full
Una paella gran
Un bol de vidre mitjá
Un pinzell
Un biberó de plàstic pel romesco
Una safata plana pel forn
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, espolsem el marbre amb farina i amb l'ajud del corró estrirem la pasta de full fins deixar-la ben fina. Tot seguit, la punxem amb el corró per punxar, i la tallem a trossos de 12x8 centimetres,( hem de fer vuit trossos ), ho pintem amb ou batut i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és dauradeta.
A part, tallem els carbassons a tires ben fines sense pelar, de la mateixa mida que la pasta de full, ho salem, ho passem per farina, i ho fregim amb oli d'oliva.
Un cop fregit, ho posem damunt un paper de cuina per treure l'excés d'oli i ho reservem.
En el moment de muntar el plat, agafem la pasta de full, la cobrim amb trossos de carbassó fregit, damunt ho cobrim amb filets de seitó, i tot seguit amb l'ajud del biberó ple de romesco, fem uns filets de salsa damunt de cada seitó.
Seguidament, els posem en una safata de cartró amb blonda, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta, és molt adient per celebrar qualsevol festa o compromís que tinguem.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se