Plum cake d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Pas 1-
Si els espinacs són frescos s'han de rentar bé i tallar les fulles amb la mà i sofregir a la paella fins que no quedi l'aigua.
Si els espinacs són congelats, col•locar-los directament a la paella, sofregiu fins que no quedi l'aigua.
Reservar perquè ens faran falta més endavant hi han d'estar freds.
Pas 2-
El llevat el barregem amb la farina i per anar bé quan farem la barreja amb tots els ingredients la passarem pel tamís. En un bol hi posarem els ous, l'oli, sal, el pebre i anirem posant la farina , poc a poc barregem amb barilles per a que no quedin grumolls, posem el formatge i per últim els espinacs totalment freds
Pas 3-
Agafem un motlle d’estil plum cake a les parets hi posem mantega, per poder-lo desemmotllar millor al estar fred i aboquem tota la barreja dels espinacs. Posem al forn entre 30 o 35 minuts a 180º IMPORTANT no obrir el forn sobre tot al principi, així el plum cake queda molt bufat.
Bon profit!!

45min

Notes

Es pot menjar tebi però fred ( no de nevera) és molt bo per acompanyar o portar dinar de càmping!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se