Plum cake d'espinacs
Ingredients
- 180 gr de farina
- 3 ous
- 200 gr d'espinacs frescos (congelats també van bé)
- 1/2 de nata líquida
- 80 gr de formatge ratllat
- 2 culleretes de llevat químic (Royal)
- 2 cullerades d'oli
- Mantega
- Sal i pebre
Elaboració
Pas 1-
Si els espinacs són frescos s'han de rentar bé i tallar les fulles amb la mà i sofregir a la paella fins que no quedi l'aigua.
Si els espinacs són congelats, col•locar-los directament a la paella, sofregiu fins que no quedi l'aigua.
Reservar perquè ens faran falta més endavant hi han d'estar freds.
Pas 2-
El llevat el barregem amb la farina i per anar bé quan farem la barreja amb tots els ingredients la passarem pel tamís. En un bol hi posarem els ous, l'oli, sal, el pebre i anirem posant la farina , poc a poc barregem amb barilles per a que no quedin grumolls, posem el formatge i per últim els espinacs totalment freds
Pas 3-
Agafem un motlle d’estil plum cake a les parets hi posem mantega, per poder-lo desemmotllar millor al estar fred i aboquem tota la barreja dels espinacs. Posem al forn entre 30 o 35 minuts a 180º IMPORTANT no obrir el forn sobre tot al principi, així el plum cake queda molt bufat.
Bon profit!!
Notes
Es pot menjar tebi però fred ( no de nevera) és molt bo per acompanyar o portar dinar de càmping!
Comparteix aquesta recepta: