Crema de Verdures – Hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Batedora.

Elaboració

-Rentem bé les verdures i les trossegem.
-Posem a escalfar oli en una cassola i hi afegim la ceba, abans que agafi color hi afegim la resta de les verdures i deixem ofegar durant uns 5 minuts.
-Passat aquest temps cobrim amb aigua i hi afegim la sal, tapem i deixem coure fins que les verdures estiguin tendres uns 20 minuts. Reservem el brou.
-Traiem del foc, agafem una mica de brou , ho batem tot amb la batedora elèctrica fins a obtenir una crema . Si la volem més lleugera, afegim una mica més de brou del que havíem apartat fins que estigui al nostre gust.
-En el moment de servir-la li podem afegir uns trossets de pa fregit.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se