Cassola de cuetes de rap amb emulsió d’all i julivert

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per l’emulsió d’all i julivert:

2 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Enfarinem i salem les cuetes de rap i les enrossim en una paella amb oli , a foc mitjà. Uns 10 minuts. Les reservem.

Per l’emulsió d’all i julivert:

-Pelem els grans d’all i en fem tres trossos
-Tallem el julivert ben petit
-En el got de la batedora eléctrica i posem els alls a trossos, el julivert picat, una mica de sal i un bon raig d’oli. Ho batem uns 2 minuts. Ha de quedar una mica líquid.

Per acabar el rap:

-En una cassola amb una mica d’oli i posem les cuetes de rap que havíem reservat, per sobre l’emulsió d’all i julivert i una mica de brou de peix.
-Deixem coure tot junt , uns 5 minuts a foc baix.
-Servim dues cuetes de rap per persona amb l’emulsió d’all i julivert per sobre.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se