Pollastre escabetxat amb hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem la ceba en mitges llunes, la pastanaga en bastonets, la coliflor en trossos petits, l’albergínia a làmines i els alls a làmines.
Uns 5 minuts.
Afegim una cullerada d'oli a la cassola i sofregim la ceba, l'all i les pastanagues fins que s'enrosseixin una mica, uns 10 minuts.
A continuació, hi afegim els trossos de coliflor i l’albergínia , deixem coure uns 5 minuts més.
Salpebrem els pits pollastre filetajats i els marquem a la mateixa cassola un parell de minuts per cada banda, que s'enrosseixin també.
Afegim el pebre negre mòlt, el llorer, el vinagre, l'oli i per últim l'aigua procurant que quedi tot ben cobert per la barreja de líquids.
Si no quedés cobert posariem una mica més d'oli i vinagre a parts iguals i una mica d'aigua per rebaixar el vinagre.
Tapem la cassola i deixem a foc lent durant uns 10-12 minuts. Deixem refredar ben tapat.
Un cop fred ho posem a la nevera ben tapat durant unes hores. És millor d'un dia per l'altre.

Per emplatar:

En un plat posem trossos de pit de pollastre filetejats i algunes de les verdures per sobre:coliflor, pastanaga, albergínia,…

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se