Zamburinyes a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

-Primer, és fonamental treure bé la sorra que solen portar perquè no sigui molesta al menjar-les. Convé tenir-les dues hores abans de cuinar-les en una cassola o recipient gran de plàstic. Afegim aigua freda, un bon grapat de sal gruixuda i canviar tres vegades l'aigua.
-Després, netegem les petxines , traient les restes d'altres mol•luscs que tinguin adherits a la closca. Després, traiem l'intestí a les petxines i les reservem mentre preparem la vinagreta.
-A continuació, en un recipient de batedora posem els alls pelats, el julivert, el suc de la llimona, el vi blanc i 5 cullerades d'oli. Batem amb la batedora elèctrica fins aconseguir una salsa homogènia. Repartim una cullerada de salsa per a cada petxina i reservem una mica de salsa pel final.
-Seguidament, escalfem unes gotes d'oli en una planxa i passem les petxines breument, primer la petxina pel costat de la carn i li donem la volta quedant la conxa sobre la planxa i acabem d'amanir.
-Un cop fetes, les emplatem decorant una mica amb sal gruixuda.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se